Sinds kort ben ik naast zondermuziek.nl ook actief met deze site en mensen vragen mij wel eens wat hierna komt. Ik heb wel wat ideeën maar daar is het nu nog te vroeg voor om kenbaar te maken. Wat me wel opvalt is dat ik nu meer moet praten, bijna verantwoorden, over eetgewoonten, milieu, dierenwelzijn en zo, dan voorheen met mijn irritatie over met of zonder muziek.
Wel interessant overigens.
Dit bijvoorbeeld: En al pratende met vrienden, kennissen en andere vage passanten wordt er namelijk ook nog wel eens beweerd dat kip geen vlees is! 

Neen, want dat is een vogel en dat telt niet mee, toch! Je zal toch voor straf een struisvogel moeten opeten! Dan ben je mooi de Sjaak!
Wat mij betreft zijn kippen, hanen, ganzen, duiven, fazanten en ander eetbaar gevogelte gewoon dieren, van vlees en bloed en met gevoel. Zij hebben alleen 2 vleugels in plaats van 4 kromme poten/benen.
In veel winkels liggen deze producten van deze dode dieren. Zeker in de maand december, want dan mag wild of iets anders vlezigs niet ontbreken.
Dus is er voor degene die toch aan de versierde kerstdis wil zitten en qua eten een beetje ‘moeilijk’ doet bijvoorbeeld kalkoen, eend of kip.
Het is tenslotte een feestavond en dan ga je niet met lange tanden tofu, seitan of droge granenburger naar binnen zitten werken! Je eet wel gezellig mee, toch! Vrede op aarde! In mensen een welbehagen. Dieren tellen nu ff niet mee! Die komen met Pasen!